Hanzas tirdziņš Valmierā

Uz šo brīdi Hanzas tirdziņiem Valmierā rezervācija pārtraukta, vietu nav;

_____________________________________________________________________

Turpmāk Valmierā atbalstot vietējos mājražotājus, zemniekus, amatniekus, kā arī citus vietējo produktu un preču ražotājus,  pilsētas centrā Hanzas laukumā, divas reizes mēnesī notiks tematiskie tirdziņi.

Tirgotāji aicināti pieteikties  tirdzniecībai Hanzas laukumā (līdz 50 tirdzniecības vietām) un laukumā izvietotajos Hanzas namiņos (8 tirdzniecības vietas).  Līdz gada beigām plānoti tirdziņi sekojošās sestdienās: 26.septembrī – tirdziņš ”Nobaudi rudeni Valmierā”, 10. un 24.oktobrī aicinās tradicionālais Simjūda gadatirgus, vēl tirgus notiks 7. un 21. novembrī, kā arī 5. un 19.decembrī. Tirdzniecības laiks šajās sestdienās no plkst.10.00 līdz 17.00, vietu ierādīšana tirdzniecības dienās no 8.00 līdz 9.00, tirdzniecības vietu novākšana no 17.00 līdz 19.00.

Tirdzniecībai uz septembri un oktobri pieteikšanās no 1.septembra līdz 11.septembrim, vai līdz brīdim, kad visas tirdzniecības vietas būs izdalītas (aktuālā informācija par atlikušo vietu skaitu būs pieejama valmierasmuzejs.lv.). Piesakoties, lūdzu, norādiet vai pretendējat uz vietu Hanzas namiņā.

Tirgotājiem tirdzniecības vietas laukumā un namiņos septembrī un oktobrī būs iespējams izmantot bez maksas.

Lai nodrošinātu sortimenta daudzveidību, izvērtējot pieteikumus, tiks nodrošināta iespēja tirgoties dažādiem mājražotājiem. Ja tiksiet apstiprināts tirdzniecībai Hanzas laukumā vai namiņā, organizatoru pārstāvis sazināsies ar pieteikuma formā norādīto kontaktpersonu 3 darba dienu laikā, no Jūsu iesnieguma saņemšanas dienas.

Reģistrācija uz novembra tirdziņiem tiks atvērta 30. septembrī.

Reģistrācija uz decembra tirdziņiem tiks atvērta 30. oktobrī.

 

Tirgus nolikums pieejams šeit: HANZAS _laukums_NOLIKUMS

Pieteikuma anketa pieejama šeit: ANKETA NAV PIEEJAMA

Jautājumu gadījumā rakstīt e-pastu [email protected] vai zvanīt 26514633.

InstagramYoutube

Mājas lapa šobrīd atrodas pārveides stadijā, dažas sadaļas tiek papildinātas

X
Scroll to Top