Valmieras Starptautiskais multimediju festivāls / 26.03. – 03.03.

Afiša

Līdz 3. martam no plkst. 14.00 – 20.00 Valmieras muzeja Maršnera namā Valmieras Starptautiskā multimediju festivāla ietvaros aplūkojams multimediāls darbs “Brīvās gribas ķermenis”.

Festivāla atklāšanas dienā notika multimediāla performance, kura apvienoja ķermeņa kustību un digitālos medijus audiovizuāla priekšnesuma radīšanā. Šī performance bija vērsta uz trim dalībniekiem, kuri aktīvi iesaistījās un mijiedarbojās ar vidi, sevi, audio un video. Dalībnieki izmantoja savu ķermeni un kustības, lai komunicētu un reaģētu uz audiovizuālajiem stimuliem reāllaikā. Performances radītā pieredze bija iepriekš nezināma ne tikai apmeklētājiem, bet arī tās dalībniekiem.

Multimediālais darbs “Brīvās gribas ķermenis” apmeklētājiem ļaus ienirt festivāla atklāšanas pasākuma pieredzē.

Multimediālā performance Valmieras Starptautiskā multimediju festivālā tapusi jauniešu programmas ietvaros, sadarbojoties māksliniekiem un jauniešiem no Latvijas un Norvēģijas: RIHARDS VĪTOLS (LV), ELIZABETH NESHEIM (NO), -8 (LV), REINIS NAĻIVAIKO (LV), SINTIJA SKRABE (LV) SADARBĪBĀ AR ODA HAVNES KVISTAD (NO), DĀRTA KANCĒVIČA (LV), MARTA LINDE (LV).

Norises laiks: 26.02. – 3.03./ plkst. 14.00 – 20.00
Norises laiks: Valmieras muzeja Maršnera nams, Bruņinieku iela 3c, Valmiera

/Ieeja bez maksas/

Vairāk par festivāla norisēm: https://www.vsmf.lv/map/

 

InstagramYoutube

Mājas lapa šobrīd atrodas pārveides stadijā, dažas sadaļas tiek papildinātas

X
Scroll to Top