Rožu stādu izstāde Valmieras muzeja Garšaugu dārzā / 14.07. – 16.07.

Afiša Rožu izstādei

Valmieras muzeja Garšaugu dārzā 14., 15. un 16. jūlijā skatāma rožu stādu izstāde. Sadarbībā ar stādaudzētavu „7rozes” un Aiju Romānovu – A. R. Rozes aicinām baudīt rožu burvību krāsās un smaržās. Būs iespēja apskatīt gan zināmās un iemīļotās rožu šķirnes, gan iepazīt jaunas un līdz šim neredzētas.

Stādaudzētava 7rozes atrodas Valmierā, tas ir ģimenes uzņēmums, kurā saimnieko Murīsu ģimene. Uzņēmumā audzē rozes, klemātus, dažādus vīteņaugus- vīnogas, citronliānas, aktinīdijas, sausseržus, hortenzijas, kamšus, vistērijas. Nelielos daudzumos arī krūmmellenes, ēdamos sausseržus un godžī. Apmeklētājiem netiek liegta iespēja dārzu arī apskatīt. Stādi tiek audzēti konteineros, un tos var iegādāties no aprīļa līdz oktobrim.

Aija Romānova kopā ar vīru Arti saimnieko zemnieku saimniecībā “Mežiņi” Rencēnos. Saimnieciskās darbības pamatnozares ir integrētā dārzeņkopība atklātās un segtās platībās, pašu izaudzētā pārstrāde, fasēšana un piegāde tirdzniecības tīkliem, kā arī tiešā tirdzniecība tirgū. Saimniecībā audzē arī vīnogu stādus.

Rožkopība “Mežiņos” ir saimnieces Aijas hobijs gandrīz 30 gadu garumā. A.R.Rozes – rozes, kas priecē Tavu sirdi un dvēseli!

InstagramYoutube

Mājas lapa šobrīd atrodas pārveides stadijā, dažas sadaļas tiek papildinātas

X
Scroll to Top