Tirdzniecības vietu plāns “Simjūda tirgus 2022”

Tirgus laukums

Tirdzniecības vietu plāns “Simjūda tirgus 2022”

Lūgums:
1)  lai iepazītos ar to, kā numuri izkārtoti Rīgas ielā un Vecpuišu parkā, izmantojiet šo aktualizēto karti;
2) Savu Nr. meklējiet pievienotajā Simjūda tirgus dalībnieku sarakstā. Lūdzu,  iegaumējiet savus numuriņus vai iedodiet savam tirgotājam, lai atvieglotu iekārtošanos. Šodien numuriņi tiks ar krītu uzrakstīti uz ielas un parkā uz asfalta. Katrā kvartālā būs arī atbildīgais no muzeja, lai palīdzētu iekārtoties.;
3) Tie, kam pieteikti elektrības pieslēgumi- lūgums ņemt līdzi veselus un nebojātus garos pagarinātāju ruļļus. Pirms pieslēgšanas iztiniet!
4) Lūgums, lai būtu vieglāk iekārtoties savās vietās, izmantojiet pielikumā nosūtīto ceļu karti, kur varat atrast tuvāko šķērsielu savai tirdzniecības vietai. Izmantojiet piebraukšanai arī šķērsielas: K.Baumaņa, G.Apiņa, A.Upīša, Garo, Kārļa, Miera, Dārza ielas.

 

Atgādinām, ka tirdzniecības laiks ir no 10.00 – 16.00. Vietas ierādām no plkst.7.00, novākšanās no 16.00-18.00. Ātrāk iebraukt uz novākšanos nav atļauts!!!
Savukārt plkst.18.00 visiem jābūt nost no ielas, jo atsākas satiksme. Savas tirdzniecības vietas atstājam tīras, paldies jau iepriekš.

 

Lai mums visiem skaista, saulaina un ražīga diena!
InstagramYoutube

Mājas lapa šobrīd atrodas pārveides stadijā, dažas sadaļas tiek papildinātas

X
Scroll to Top