1. septembra pasākums “Citāda skola”

Citāda skola_afiša

Valmieras muzeja iekšpagalmā 1. septembrī no plkst. 11.00 līdz 15.00 norisināsies jau tradicionālais Zinību dienas pasākums bērniem un jauniešiem “Citāda skola”. Šī gada pasākuma vadmotīvs ir “Sens, ne tik sens”, iesaistot mazākus un lielākus dalībniekus gan aktīvās un radošās nodarbībās brīvā dabā, gan arī aicinot iepazīties ar Valmieras muzeja atvērtā krājuma ekspozīciju “Mājā un sētā”.

Kā jau ierasts, pasākuma dalībniekiem būs iespēja apmeklēt vairākas radošas nodarbības – mācību stundas, pārbaudot savas spējas vizuālā mākslā, matemātikā, latviešu valodā, sociālās zinībās, kā arī sportā. Šogad nodarbībām doti arī to raksturojoši nosaukumi, piemēram, “Pipirkšķītis”, kurā, izmantojot senākās svara un garuma mērvienības, varēs pārbaudīt savu spēku un vērību, vai “Otētāji”, kurā, pielietojot interesantu mākslas tehniku, pašiem būs iespēja radīt savu krāsaino mākslas darbu, izveidojot dārgumu lādi.

Pasākums “Citāda skola”, kā arī muzeja apmeklējums vecākiem ar bērniem 1. septembrī ir bezmaksas. Aicinām apmeklēt arī Izstāžu namu, kurā iespējams aplūkot mākslinieka Klāva Lora izstādi “Sabotāža II”, kā arī atklātā krājuma ekspozīciju “Mājā un sētā”.

 

InstagramYoutube

Mājas lapa šobrīd atrodas pārveides stadijā, dažas sadaļas tiek papildinātas

X
Scroll to Top